logo bijlesned

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesned

Bijles in Amsterdam

Het Amsterdams Lyceum, het Bindelmeer College, Barlaeus Gymnasium, Buitenveldert, Waterlant, het maakt niet uit op welke school jouw kind zit. Ook hoeft je kind niet van Amstelveen naar Geuzenveld-Slotermeer te reizen om bijles te krijgen. Je kind komt thuis uit school en krijgt bijles op het moment dat het uitkomt voor je kind. De bijles is online via ons digitale lessysteem. Al honderden kinderen uit Amsterdam krijgen online bijles. Laat jouw kind het ook eens proberen!

 

Online les in Amsterdam?

Begin het schooljaar goed! Bijles in Amsterdam volg je online van gecertificeerde docenten!

Lees meer over online

Uitproberen?

Boek nu een gratis probeerles en ontdek dat online bijles bij jouw kind past!

Nu boeken

Bijles, CITO-training en examentraining

Direct aanmelden

Bijles wiskunde

Wij helpen jouw kind met bijles wiskunde. Onze wiskunde docenten zorgen ervoor dat je kind weer bij komt en dat achterstanden opgelost worden.

Bijles scheikunde

Scheikunde is een lastig vak voor veel kinderen. Onze docenten scheikunde beheersen hun vak. Er komt niemand bij je thuis, ook hoeft je kind niet te reizen: simpel bij jou thuis in Amsterdam via internet!

Bijles engels

In Amsterdam wordt het meeste engels gesproken. Wil jij dat jouw kind nog beter wordt in Engels? Meld je kind dan aan voor bijles Engels!

Bijles M&O

Economische vakken zijn vaak lastig voor kinderen, vooral als je kind in de hogere niveaus zit. Wil je bijles M&O voor jouw kind, dan ben je bij Bijlesned aan het juiste adres!

Bijles Economie

Thema's als schaarste, vraag en aanbod, prijselasticiteit, de rol van de overheid: vaak zijn ze complex en vinden kinderen het lastig om hier wijs uit te worden. Onze economie-docenten helpen jouw kind de stof te begrijpen.

Bijles in alle vakken!

Bijlesned geeft bijles in alle vakken. We doen dat online. Dat is van 2019.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Waar je ook woont, online bijles past bij jouw kind!