logo bijlesned

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesned

Zit je op het Atheneum en heb je bijles nodig?

Zit je het Atheneum en heb je last van specifieke vakproblemen, bijvoorbeeld bij vakken zoals wiskunde, economie, Engels, om er maar een paar te noemen, dan ben je goed af als je bij Bijlesned je bijlessen gaat volgen.

Bij Bijlesned werken deskundige en speciaal opgeleide bijlesdocenten, die de hele dag niets anders doen dan bijles geven aan leerlingen, ook uit jouw Atheneum niveau. Ze doen dat in alle vakken en op alle niveaus.

Of je nu bijles wiskunde of bijles Engels of bijles economie nodig hebt: ook voor deze vakken zit je helemaal goed bij de bijlesdocenten van Bijlesned.

Wij weten wat de eisen zijn die aan een Atheneum leerling worden gesteld en wij weten als geen ander hoe we met deze speciale eisen moeten omgaan. We leren jou als bijlesleerling niets te veel, maar ook zeker niets te weinig!

Wij geven online bijles en wij begrijpen, dat niet iedere leerling meteen begrijpt hoe online bijles in zijn werk gaat. Wat ons betreft is het daarom niet minder dan normaal, dat je eerst een gratis proefles in het door jouw gekozen vak aanvraagt.

Probeer een gratis online bijles!

Gratis probeerles
tarieven bijlesned

TARIEVEN

bijlessysteem bijlesned

SOORTEN BIJLES

bijleskwaliteit bijles bijlesned

KWALITEIT

telefoon bijlesned

030-227 00 61