logo bijlesned

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesned

Bijles Engels

Engels is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Niet voor niets is dit vak verplicht voor alle scholieren. Hoe vervelend is het dan als je kind worstelt met het verschil tussen your en you’re; wanneer je The Paste Simple toepast en wanneer juist The Past Perfect; of hoe je nu precies een formele brief opstelt.

Bijles Engels is niet alleen goed voor een beter cijfer op school, maar biedt ook een basis voor het vervolgonderwijs. Het creëren van een goede basiskennis van de Engelse taal zal zijn vruchten afwerpen bij mogelijke vervolgopleidingen.

Bijles Engels bij Bijlesned

Gelukkig kun je bij ons terecht voor Bijles Engels. Wij bieden bijles online aan, waardoor jouw kind gewoon vanuit huis aan de slag kan. Daarbij beschikken onze gekwalificeerde docenten over dezelfde schoolboeken als je kind; zo kan de stof op een zo helder mogelijke manier uitgelegd worden.

Boek je vandaag, dan heeft je kind in de regel binnen 2 werkdagen de eerste bijles! In uitzonderingsgevallen plannen we de bijles Engels al de werkdag nadat je hebt geboekt. Boek dus vandaag nog!

Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door een probeerles Engels te boeken.

Direct bijles Engels boeken

Probeer een gratis online bijles Engels!

Gratis probeerles Engels

Engels als examenvak

Engels is een verplicht vak op het eindexamen van scholieren. Daarbij mag dit vak niet afgesloten worden met een onvoldoende. Dus wat doe je als je merkt dat jouw kind moeite heeft met de Engelse les? Wacht je tot het laatste schooljaar? Dan ben je vaak al te laat. Zorg dat je op tijd begint met bijles engelsen voorkom teleurstellingen bij het eindexamen.

Engels is een gevoelstaal

Waar talen als Duits en Frans logische talen zijn met een vaste grammatica, heeft Engels dat veel minder. Veel mensen zullen dan ook Engelse regels voornamelijk op gevoel toepassen. De achterliggende regels weten ze niet, maar ergens vinden ze het wel goed klinken. Zo beschikt het Engels over meerdere tijdsvormen voor werkwoorden, die allemaal weer iets anders betekenen. Zeg je bijvoorbeeld we were friends for ten years, dan bedoel je iets anders dan we have been friends for ten years. Veel mensen zullen een van beide vormen kiezen, puur op gevoel, zonder te weten dat bij de eerste variant je aangeeft dat de vriendschap inmiddels voorbij is.

Leer structureel Engels met onze bijles

Weet jij de verschillende grammaticaregels van het Engels ook niet (goed)? Doe je het vaak gewoon op gevoel? Verbreed je kennis en weet wanneer je welke vorm moet toepassen en vooral waarom. Daarnaast helpt een goede kennis van grammatica bij het beter begrijpen van Engelse teksten. Onze bijlessen zorgen ervoor dat Engels geen gevoelstaal meer is voor jou, maar dat je snapt wat bepaalde zinnen betekenen en hoe je de regels goed moet toepassen.

Engels Spreken en Schrijven

Een veelgehoord probleem van scholieren is moeite met Engels schrijven. Onze docenten weten dan ook alle ins en outs van het correct schrijven en de knelpunten waar velen tegenaanlopen. Ze zullen je dan ook helpen om je achterstand met Engels weg te werken, zodat ook jij snel als een ware Engelsman kunt spreken én schrijven.

Bijles in andere talen nodig?

Is jouw niveau voor Engels goed, maar heb je bijles nodig in andere talen?

Bijles Duits | Bijles Frans | Bijles Nederlands | Bijles Latijn | Bijles Grieks

Engels bijles online

Een online bijles Engels in de praktijk?

Bijlesned werkt met deskundige docenten. Ze kennen de lesstof en weten hoe ze jouw kind kunnen helpen. Online bijles Engels is drie keer zo effectief als bijles aan de keukentafel.

Meer informatie over online bijles Engels

Bijles leerlingen geven hun mening over online bijles

Reviews van Leerlingen

Bijles, CITO-training en examentraining

8.6

10

319 reviews

319 Reviews

Meer informatie over bijles Engels?

Vul hieronder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

tarieven bijlesned

TARIEVEN

bijlessysteem bijlesned

SOORTEN BIJLES

bijleskwaliteit bijles bijlesned

KWALITEIT

telefoon bijlesned

030-227 00 61