logo bijlesned

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesned

Het bijlessysteem van Bijlesned: eenvoudig en effectief

Snappen én toepassen!

Iedere les wordt de beroemde vraag gesteld: “Snap je wat ik je uitlegde”? Alle leerlingen zeggen braaf “ja”. Vervolgens toont de docent jou een oefentoets, die je mag maken. Niet alleen zodat we dan meteen zien of je de stof inderdaad ook snapt, maar ook om je veel extra oefenstof te geven. Meer oefenstof maakt je beter voorbereid voor de toets op school. De voorbereiding van jouw toets tijdens een bijles in de keuken kan al goed zijn. De voorbereiding via internet bijles is beter: we maken gebruik van een toetsendatabase die je niet in het koffertje van een individuele docent zult terugvinden.

Alle vakken, alle niveaus

Bijlessen bij Bijlesned volgen is prettig. Je komt terecht bij het grootste full service bijlesinstituut van Nederland waar vele docenten werken. Met z'n allen beheersen deze docenten alle vakken op ieder niveau. Als je vandaag bijles Frans volgt en je wilt vervolgens een bijles economie volgen, dan is dat geen enkel probleem. Je schakelt naadloos over van het ene vak op het andere vak en dat zonder zelfs maar je stoel uit te hoeven komen of de deur open te hoeven doen voor de volgende onbekende docent die in je keuken binnenstapt. Bijles via internet is beter omdat je in een handomdraai van vak en/of van docent kunt wisselen.

KIT lessen... huh???

Bijlesned geeft KIT lessen. KIT is een afkorting waarbij wij de nadruk leggen op de T van toepassing. Bij alles wat wij doen richten wij ons op de vraag of de leerling alles wat tijdens de bijles is behandeld ook in de praktijk kan toepassen. De meeste leerlingen gaan naar hun toets toe en maken die. Na afloop denken ze dat ze die toets goed hebben gemaakt. Als ze vervolgens een onvoldoende terugkrijgen is de verbazing groot. Wij kennen de oorzaak: er is te weinig geoefend met oefeningen die je ook tijdens de toets op school krijgt. De KIT lessen van bijlesned.nl zijn daarom zo effectief: je krijgt niet alleen uitleg maar je leert ook meteen het geleerde toepassen

Achterstand? Klassieke bijles!

Voor ieder probleem is een oplossing zeggen wij. Ook als je erg grote kennisachterstanden hebt kan Bijlesned je in een zeer korte tijd weer “bij” met de klas krijgen. De methode die we hiervoor gebruiken noemen we boost bijles. Je krijgt in korte tijd een enorme boost waardoor jouw kennis in korte tijd weer op niveau komt. Hoe we dat doen? Door simpelweg de beste docenten met de meeste kennis op deze leerlingen los te laten. Deze docenten zijn door de wol geverfd en herkennen iedere vraag en zijn in staat deze vragen binnen de kortste keren eenvoudig en duidelijk te beantwoorden. Klassieke bijlessen zetten we ook in bij leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool en bij de leervakken in het Voortgezet Onderwijs.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 30,00

Duur: 60 minuten
Kosten: € 35,00

Gratis proberen

Wij kunnen zeggen dat online bijles goed werkt, maar dat zegt niet alles. Laat je kind zelf online bijles beleven! Dan ontdek je dat bijles via de computer bij jouw kind past.

Gratis proefles boeken

Online bijles past in deze tijd

Steeds meer kinderen krijgen online bijles. Het is een effectieve manier om succesvol een toets voor te bereiden. Lees meer over de manier waarop je kind bij Bijlesned online bijles krijgt.

Over online bijles

Huiswerkbegeleiding

Op zoek naar dagelijkse hulp omdat je denkt dat jouw kind daar beter bij is gebaat? Dan kun je terecht bij Huiswerkned, het 'zusje' van Bijlesned voor hulp bij huiswerk, toetsen en achterstanden.

Naar Huiswerkned