logo bijlesned

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesned

Vroeger hadden we een docente in dienst, Nicolet. Een kanjer van een docente. Ze legde goed uit, ze had veel verstand van zaken en zij kon heel goed de echte problemen bij leerlingen onderscheiden. Onze medewerkers moeten veel muizen en veel typen. Een reumatische aandoening zorgde er bij haar voor dat zij (ondanks alle hulptroepen die wij voor haar inzetten) uiteindelijk met haar werk bij ons stopte.

Ken je deze rekensom? Hij is een beetje te vergelijken met 1 + 1 = 3. Een sommetje waar je eerst even over moet nadenken! We kennen er nog één: Nu beginnen met bijles nemen is goedkoper dan wachten totdat het rapport onvoldoendes vertoont!

Natuurlijk is de zomervakantie er om eens helemaal lekker uit te rusten! Na tien maanden school hebben de meeste leerlingen de pijp even helemaal leeg. Het verstand gaat even op vakantiestand en de blik gaat voor de komende weken lekker op “oneindig”. Er is wel een maar... Dat heeft alles te maken met pluswaarde.

Van alle vakken waarin wij online bijles geven is wiskunde het meest voorkomend. Al negen jaar zien wij dat we de meeste bijlessen geven aan de leerlingen uit de hogere klassen. Ouders weten op een lager niveau zelf nog wel hulp te geven. Leerlingen in de hoogste klassen die online bijles wiskunde nemen willen direct hun vragen kunnen stellen. We maakten het een keertje mee...

  • Bijlesned geeft bijles in alle vakken op alle niveaus
  • Een gedegen aanpak door een stevige organisatie met vaste medewerkers
  • Zekerheid en duidelijkheid: vaste afspraken op vaste tijden met steeds dezelfde docenten
  • Eerst bijles volgen, dan pas afrekenen. Geen inschrijfgeld of kosten vooraf.
  • Interactief systeem: leerling en docent delen een whiteboard op het beeldscherm, spreken met elkaar en hebben dezelfde boeken voor zich.
  • Geen reistijd hebt. Je logt in en begint direct met de les.

Bijles nodig? Meld je kind nu aan.

Boek nu een bijles