logo bijlesned

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesned

Bijles in Rotterdam

Jouw kind lekker vanuit huis bijles? Je hoeft het huis er niet voor uit. Of je kind nu op het Carré College, De Passie, het Melanchton, het Schreuder College, het Wartburg of het Comenius College zit: onze docenten kunnen met alle lesboeken overweg en helpen je kind om achterstand in te halen. De bijles is online via ons digitale lessysteem. Online bijles geven wij al aan veel kinderen in Rotterdam. Probeer eens, je zult merken dat online bijles van deze tijd is en bij jouw kind past.!

 

Online les in Rotterdam?

Begin het schooljaar goed! Bijles in Rotterdam volg je online van gecertificeerde docenten!

Lees meer over online

Uitproberen?

Boek nu een gratis probeerles en ontdek dat online bijles bij jouw kind past!

Nu boeken

Bijles, CITO-training en examentraining

Direct aanmelden

Bijles wiskunde in Carnisse?

Je hoeft het huis niet uit voor bijles in Carnisse: ook in Rotterdam geven onze docenten bijles wiskunde. Ze doen dat gewoon online.

Bijles scheikunde in IJsselmonde

Lombardijen, Beverwaard, Zomerland, het maakt niet uit waar je woont: je krijgt thuis bijles scheikunde. Meld je kind aan voor een gratis proefles!

Bijles Engels in Delfshaven

Rotterdam is een internationale stad. Er wordt veel Engels gesproken. Investeer in de toekomst van jouw kind en zorg dat het bij de les blijft met Engels. Stepping Stones, Realtime, All Right!: onze bijlesdocenten Engels kennen alle methodes en helpen om achterstanden in te halen.

Bijles M&O

Voor bijles M&O kun je in Rotterdam prima terecht bij Bijlesned: lekker online vanuit huis!

Bijles Economie

Onze docenten werken online met de lesboeken voor zich. Je kunt je dus voorstellen dat bijles economie online heel efficient is en je kind helpt om goed mee te komen met het niveau van de klas.

Bijles in alle vakken!

Bijlesned geeft bijles in alle vakken. We doen dat online. Daardoor kun jij in Rotterdam wonen en je docent in Tilburg of Groningen. Dat maakt niets uit. Online bijles: dat is van 2019.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Waar je ook woont, online bijles past bij jouw kind!